- Christian Holt

CEO, House of Accessories

”Vi har haft et enormt effektivt forløb med TeamExpert, hvor de har kørt os fra den ene ende til den anden, på en meget professionel måde. Vi er blevet et stærkt team, vi har fået udviklet strategi og handlingsplaner – og vi er kommet i mål med det, som vi har sat os for”

- Anja Saabye

Teamleder, Hesehus

En dags indsprøjtning med høj energi, entusiasme, gode oplevelser og konkrete værktøjer. Vi kan med det samme bruge værktøjerne og sætte dem i spil i vores hverdag

Vores team er en sammensætning af teamspecialister fra militære enheder, elitesportshold og erhvervslivet.  

Om TeamEx‍‍‍pert

TeamExpert er et stærkt team af specialister med mange års erfaring i udvikling af højtydende  teams. Hvert medlem af vores team medbringer unikke kompetencer og personlige erfaringer fra danske elitestyrker, den akademiske verden og lederstillinger i internationale virksomheder. Vores fælles faglige bredde, erfarings dybde og menneskelige indsigt betyder, at vores ydelser kan hjælpe et hvilket som helst team i rejsen mod at blive et højtydende team.

Vi tror på, at man skal træne adfærd, for at kunne optimere performance. Vi har derfor en praktisk tilgang til udviklingen‍‍‍ af teams, hvorfor adfærden i et team bliver optimeret med en effekt, som kan ses med det samme.

Vi holder til i naturskønne omg‍‍‍ivelser på den historiske Travbane i Charlottenlund

Vejen til High ‍‍‍Performance‍‍‍

- Gert Vinther Jørgensen

CFO, SE Sydenergi

Gennem team træning med TeamExpert har vi fået større klarhed om vores team-dynamik, vores sammenhængskraft er blevet styrket, og vi har en højere grad af commitment og gejst. Vi anvender de værktøjer, vi har lært af TeamExpert, i praksis og kan se, at vi dermed skaber resultater i vores ledelse og i dialogen med vores medarbejdere

I TeamExpert tænker og handler vi operationelt. Det betyder, at vi arbejder med eksekverbare planer samt teoretiske og praktiske værktøjer, som vi træner teamet i at implementere. Vi diagnostic‍‍‍erer jeres team og designer et udviklingsforløb tilpasset dette.

Vi anvender vores egen operationelle udviklingsmodel med elementer fra forsvarets special styrker, konkrete erfaringer fra erhvervslivet og indspark fra den nyeste teori.

Konkrete og effektive

Hos TeamExpert skaber vi højtydende teams og organisationer, ved at arbejde med adfærdsændringer og blivende læring.

Vi skaber de bedste teams

Vi træner og ændrer adfærd og vaner for at sætte det skjulte potentiale i teamet fri, styrke teamets sammenhængskraft, og skabe en stærk enhed med fælles mål og en plan.

Vi arbejder med teams på alle organisatoriske niveauer, fra både private og offentlige organisationer.

Vi går forrest

Vi har kontor og kursus faciliteter på den historiske Travbane i Charlottenlund. Den omkringliggende smukke natur og det store areal, giver os rig mulighed for at træne og uddanne teamet i et uforstyrret og afslappende miljø.

Alle vores træningsforløb kan tilpasses det enkelte team, hvorfor vi har stor erfaring med afholdelse af kurser internt og eksternt, både i Danmark og i udlandet.

‍‍‍Faciliteter‍‍‍‍‍‍‍‍‍

Vi hjælper jer med at realisere medarbejdernes skjulte potentiale, og støtter jer på vejen frem mod, at være et High Performance Team.

‍‍‍Om ‍‍‍os

Kontakt

Hvad vi gør

Cases

Inspiration

Om os‍‍‍

Kontakt

Traverbanevej 10, 2. sal

2920 Charlottenlund‍‍‍

‍‍‍E-mail: Info@teamexpert.com‍‍‍‍‍‍‍‍‍

Hvad vi gør‍‍‍‍‍‍

Cases

Inspiration