CASES‍‍‍‍‍‍

Co‍‍‍mpany Day i Malmø

Company Day på Hven

Fakta‍‍‍

Hvad: Company Day for stor Dansk Medicinal Virksomhed

Deltagere: 350

Location: Malmø Strandpark

Varighed: 4 timers team aktivitet

Formål‍‍‍‍‍‍

Kunden ønskede at afholde en Company Day med TeamExpert, med det formål at medarbejderne skulle lære hinanden bedre at kende på tværs af organisationen, samt have en sjov og spændende dag.

Kunden havde yderligere et ønske om at integrere tre af deres fokusområder/leveregler på team dagen, for at få disse til at leve i organisationen. De tre leveregler blev omdrejningspunktet for øvelserne på dagen, og den røde tråd blev skabt i refleksion over til hverdagen.

Indhold

for dagenDenne Company Day indebar et kort motivations oplæg for deltagerne, dernæst 3 timers teamøvelser i Malmø Strandpark, hvor hver øvelse illustrerede hhv. én af de 3 leveregler. De 350 deltagere konkurrerede i teams af 10 imod hinanden, i et ræs igennem øvelserne, guidet og vejledt af TeamExperts instruktører. Banen for teamøvelserne var tilpasset kundens ønske og resulterede i en bane på 150X150 M markeret med kundens logo, farver, start banner til fælles start samt musik.

Re‍‍‍sultat

Denne Company Day resulterede i et stort engagement fra deltagerne, et bedre kendskab til hinanden kollegaerne imellem, samt et mere sammenrystet team med styrket samarbejde

Fakta

Hvad: Company Day

Deltagere: 140

Location: Hven Sverige

Varighed: 2 dage

Formål

Team dagene havde til formål at samle organisationen og teammedlemmerne, med henblik på at skabe en endnu større fællesskabsfølelse: ”One Team – One Mission”.

Kunden ønskede at deltagerne skulle turde at tage ansvar, flytte nogle grænser, og skabe større ”team spirit”.

Indhold for dagen

I løbet af disse 2 dage har TeamExpert ført de i alt 140 deltagere igennem ét stort cykel race fordelt på hele øen Hven.

Deltagerne kunne både møde bemandede poster med grænseoverskridende og tankevækkende teamøvelser, samt døde poster med rebusser og gåder. I teams af 10 skulle hvert team cykle rundt på øen og samle så mange point som muligt, ved at tage selfies ved historiske bygninger og steder på øen, samt indsamle point ved gennemførte poster.

Resultat

Resultatet ved dagenes afslutning var enormt, nye venskaber og kollegiale forhold blev skabt og grænser blev rykket.

Om os

Kontakt

Hvad vi gør

Cases

Inspiration

Om os

Kontakt

Traverbanevej 10, 2. sal

2920 Charlottenlund

E-mail: Info@teamexpert.com

Hvad vi gør

Cases

Inspiration